Лецитин соєвий без ГМО 1200 мг 200 капс для нервової системи пам'яті зниження холестерину Now Foods США
680 ₴
- Готово до відправки
- Код: 0517
- +380 (63) 946-59-10Viber
- +380 (93) 238-46-14Viber
- +380 (50) 717-32-71Константин
Лецитин є основною речовиною для нормального функціонування нервової системи, мозкових клітин, слугує одним з основних будівельних матеріалів печінки. Має жовчогінну дію. Знижує холестерин, захищаючи судини та серце.
Лецитин — це комплекс фосфоліпідів (фосфатидилхолін, фосфатидилетаноламін, фосфатидилінозит, фосфатидилсерин). Ці цінні складники лецитину мають життєво важливе значення для нормального функціонування багатьох метаболічних процесів. Фосфатидилхолін ― це основний фосфоліпід, являє собою з'єднання холіну з фосфорною кислотою і становить приблизно 50% лецитину. Фосфоліпіди становлять основу клітинних мембран. Найбільший вміст фосфоліпідів у печінці, головному мозку, нервових клітинах.
ВЛАСТИВОСТІ ЛЕЦИТИНУ:
- Лецитин ― це основна поживна речовина для нервової тканини. Складає 17% периферичної нервової системи та 30% мозку, входить до складу мієлінових (захисних) оболонок нервових волокон. Ізолювальні мієлінові оболонки, які захищають мозок, хребет і тисячі кілометрів нервів у нашому організмі на 60% утворені з лецитину. Його нестача призводить до стоншення цієї оболонки нервів, що викликає підвищену дратівливість, втому, мозкове виснаження й нервові зриви. Підвищені психоемоційні навантаження та стреси неабияк знижують вміст лецитину у мозку та вимагають його регулярного поповнення.
- Фосфатидилхолін (компонент лецитину) є попередником ацетилхоліну — нейромедіатора, що відповідає за передавання нервових імпульсів. Отже, лецитин покращує інтелектуальні здібності, розумову працездатність, аналітичні здібності, сприяє формуванню та збереженню пам'яті.
- Лецитин бере участь у нормальному розвитку мозку та нервової системи плоду.
- Лецитин регулює проникність клітинних мембран.
- Лецитин покращує структуру та роботу клітин печінки (гепатоцитів), перешкоджає жировій інфільтрації печінки. Низький вміст лецитину погіршує здатність печінки переробляти жири. У міру збереження ненормального жирового обміну, холестерин і тригліцериди накопичуються в печінці, що в підсумку призводить до її жирового переродження — захворювання, яке, якщо немає лікування, закінчується летальним результатом. Добавки лецитину розчищають жирові завали, звертаючи назад розвиток жирового переродження печінки.
- Лецитин є компонентом жовчі. Він стимулює жовчовиділення, усуваючи дискинезію жовчовивідних шляхів і перешкоджаючи утворенню жовчних каменів.
- Лецитин знижує рівень холестерину і утримує його в розчиненому стані. Властивість лецитину розчиняти холестерин застосовується у лікуванні атеросклерозу, причому лецитин витягає холестерин як з атеросклеротичних бляшок, так і з клітинних мембран, у разі холестеринозу.
Лецитин може впливати на атеросклеротичний процес і опосередковано. Потрапляючи в кров, молекули фосфоліпідів здатні з'єднуватися з альфа-ліпопротеїдами. Такий комплекс видаляє з холестеринової бляшки на 50% більше холестерину, ніж без фосфоліпідної «добавки».
- Лецитин неабияк підвищує ефективність лікування гормонозалежних пухлин у жінок (фіброма матки, фіброзно-кістозна мастопатія, ендометріоз, рак матки та молочної залози). Лецитин (разом з інозитом і метіоніном) завжди має бути складовою частиною лікування цих недуг. Вони підтримують здатність печінки перетворювати естрадіол (різновид естрогену, що має найбільший потенціал викликати рак) в естріол, що є безпечнішою формою цього гормону.
- Лецитин ― основний транспортний засіб для доставки поживних речовин до клітин. Лецитин допомагає засвоєнню жиророзчинних вітамінів А, D, E, K.
- Лецитин є потужним антиоксидантом, запобігає утворенню високотоксичних вільних радикалів в організмі.
Показання до застосування лецитину:
- Функціональні порушення нервової та психічної діяльності: розсіяна увага, зниження пам'яті, неврози, депресія.
- Хронічна втома, нервове виснаження.
- Травматичні, інфекційні, судинні та дегенеративні захворювання нервової системи.
- Розсіяний склероз.
- Хвороби Альцгеймера.
- Хвороби печінки і жовчовивідних шляхів (гепатит будь-якої природи, дискинезія жовчних шляхів, жирова дистрофія печінки, цироз печінки).
- Алкоголізм, алкогольні поліневрити.
- Атеросклероз, гіпертонія, стенокардія.
- Гормонозалежні пухлини в жінок (фіброма, фіброзно-кистозна мастопатія, ендометріоз, рак матки, рак молочної залози)
Правила приймання лецитину
Лецитин рекомендовано вживати дітям віком від 12 місяців. Груднички отримують його з грудним молоком або в складі сумішей. Дозування розраховується з огляду на дорослу дозу, яка вказана на етикетці, і становить:
від 1-3 років 1⁄4 порції;
від 3-7 років 1/3 порції;
від 7-12 років 1⁄2 порції.
Рекомендації щодо застосування:
Приймати дорослим по 2 капсули 1-2 рази на день із їжею або за вказівкою лікаря.
Склад 1 капсули: соєвий лецитин (без ГМО) — 1200 мг, фосфатидилхолін — 180 мг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Now Foods |
Країна виробник | США |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 200 шт. |
- Ціна: 680 ₴