Препарат для печінки і жовчного міхура Liv-Gall Cleanse 90 капс Natural Factors Канада
560 ₴
- В наявності 1 од.
- Код: 0478
- +380 (63) 946-59-10Viber
- +380 (93) 238-46-14Viber
- +380 (50) 717-32-71Константин
Liv-Gall Cleanse ― ефективний, безпечний комплекс рослинних екстрактів, які підтримують здоров'я печінки і жовчного міхура.
У складі продукту — загальновідомі рослинні гепатопротектори: артишок, розторопша, куркума, кульбаба.
Препарат Liv-Gall Cleanse:
- стимулює утворення та виділення жовчі;
- зменшує жировий і ліпідний вихід печінки;
- виводить з організму токсини;
- надає м'яку сечогінну дію;
- нормалізує обмін речовин;
- покращує стан шкіри.
Опис
Печінка ― найважливіший орган по виведенню токсинів з організму. Синергічна дія артишоку, розторопші, куркуми і кульбаби надає потужний оздоровчий ефект на печінку.
Крім цього артишок, розторопша, куркума, кульбаба ― це жовчогінні трави.
Натуральні жовчогінні препарати містять у своєму складі різні комбінації цих трав.
Артишок володіє очисними і жовчогіннимиі властивостями. Він знижує рівень холінестерази, зменшуючи таким чином жировий і ліпідний вихід печінки і чинячи на неї оздоровчий ефект. Крім того, артишок прискорює виведення надлишкової рідини, підвищує виведення різних азотовмісних сполук. Забезпечуючи організм поживними речовинами, білком, вітамінами А, С, В1, В2, каротином, мінеральними речовинами, артишок підтримує здоров'я і молодість шкіри.
Артишок сприяє захисту організму від руйнівних токсинів. Якщо під час сильної інтоксикації приймати артишок, то патологічні зміни зводяться до мінімуму. Ці результати перевірені численними дослідженнями.
Силімарин - екстракт розторопші (молочного чортополоху), потужний гепатопротектор, захищає печінку від дії токсинів і використовується для лікування захворювань печінки.
Силімарин впливає на печінку двома способами: по-перше, він укріплює клітинні мембрани, а по-друге, сприяє утворенню нових клітин. Крім того, силімарин володіє антиоксидантними властивостями.
Силімарин взаємодіє з вільними радикалами в печінці та переводить їх у менш небезпечні сполуки, перериваючи процес перекисного окислення ліпідів; перешкоджає подальшому руйнуванню клітинних структур.
В ушкоджених гепатоцитах стимулює синтез структурних та функціональних білків і фосфоліпідів (за рахунок специфічної стимуляції РНК-полімерази А), стабілізує клітинні мембрани, запобігає втраті компонентів клітини (трансаміназ), прискорює регенерацію клітин печінки.
Розторопша (молочний чортополох) успішно застосовується при різних печінкових розладах, гепатиті, цирозі, жовчнокам'яній хворобі, дистрофії печінки, алкоголізмі і в боротьбі з її наслідками. Екстракт розторопші рекомендований як профілактичний засіб для регіонів з порушеною екологією. Рослина підсилює утворення і виділення жовчі, секреторну і рухову функції шлунково-кишкового тракту, підвищує захисні властивості печінки при інфекціях і отруєннях (у тому числі хлором, радіацією, медикаментами, навіть найнебезпечнішими з грибів — блідою поганкою і мухомором).
Кульбаба користується великою популярністю у європейських жителів. Гіркі речовини, що містяться в ній, збуджують апетит і покращують травлення, мають жовчогінні, діуретичні і проносні властивості. Екстракт кульбаби відноситься до найбільш цінних тонізуючих і зміцнюючих засобів.
Куркума ― це рослина, що стимулює вироблення жовчі і поліпшує роботу жовчного міхура і печінки. Куркуміноїди активно впливають на гладку мускулатуру жовчного міхура, підвищуючи його тонус, сприяють скороченню і спорожнення жовчного міхура. Вони також збільшують у клітинах печінки синтез жовчних кислот, а разом з цим і кількість жовчі, що виділяється, прискорюють відтік жовчі по внутрішньопечінкових жовчних протоках, за рахунок чого попереджають загущення і застій жовчі.
Завдяки стимулюючому впливу на жовчні кислоти і фосфоліпіди, куркумін прискорює розщеплення в жовчі холестерину низької щільності і тригліцеридів, завдяки чому знижується ймовірність утворення у самій печінці, а особливо в жовчному міхурі, холестеринових згустків, що переходять з часом у форму холестеринових каменів.
Куркуміноїди володіють сильним антиоксидантним ефектом. Вони захищають від окисних пошкоджень печінкові клітини , попереджають окислення самих жовчних кислот, кінцевих продуктів обміну холестерину, сприяють їх виведенню. А куркумін до того ж знижує синтез простагландинів і лейкотрієнів, основних медіаторів запалення жовчного міхура.
Крім того, біологічно активні речовини куркуми беруть участь у виробленні спеціальних ферментів, які захищають печінку від дії токсинів і ксенобіотиків (пестициди, препарати побутової хімії, ліки).
Інулін є складним вуглеводом, схожим за своєю структурою на клітковину та крохмаль, що складається з величезної кількості молекул звичайної фруктози. Він легко засвоюється організмом, при цьому благотворно впливає на травлення та інші життєво необхідні системи – зокрема, покращує кишкову мікрофлору та моторику кишківника; стимулює засвоєння в організмі фосфору, міді, цинку, заліза, магнію та кальцію; стабілізує вагу; знижує в крові рівень цукру та бере участь у лікуванні остеопорозу у дорослих.
Рекомендації щодо застосування: приймати по 1 капсулі 1 - 3 рази на день
Вміст 1 капсули:
Артишок (Cynara Scolymus) порошок (лист) ― 100 мг
Силімарин (60%) ― 60 мг
Молочний чортополох (Розторопша плямиста) екстракт (насіння) ― 100 мг
Куркума (Куркума Лонга) екстракт (кореневище) ― 50 мг
Куркуміноїди (10%) ― 5 мг
Кульбаба (Кульбаба лікарська) екстракт (корінь) ― 25 мг
Інулін ― 6,3 мг
Всі продукти Natural Factors виробляються у відповідності з найвищим стандартом у світі ― стандартом Good Manufacturing Practices (GMP) уряду Канади.
Основні | |
---|---|
Виробник | Natural Factors |
Країна виробник | Канада |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 90 шт. |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 560 ₴